2021-03-07 07:50:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Jó hangulatodat elronthatja egyik barátod

Napi horoszkóp március 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Bak jegyébe lépett. A napi horoszkóp szerint a közelmúlt sérelmeit végre sikerül feldolgoznod, és most már talán arra is rájössz, hogy nem volt érdemes megsértődnöd apróságok miatt.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Jó hangulatodat elronthatja egyik barátod. Vagy mert pletykálkodni akar, vagy mert úgy eláraszt a problémáival, hogy már a saját gondjaidra alig jut idő.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Bak jegyén halad keresztül. Nehéz feladat elé állíthat mostanság a sors, de ne aggódj egy pillanatig sem, megbirkózol vele. A kihívást talán épp azért kapod, hogy felmérhesd az erődet. Te magad is meglepődsz, miféle képességeid vannak.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A párkapcsolatodat illetően már-már megszoktad a fordulatosságot. Amiben ma lehet részed, azonban minden eddigin túltehet. De neked megvan az a jó tulajdonságod, hogy mindenben meglásd a jót, vagy a jóra fordítás lehetőségét. És ma maguktól is jóra fordulnak a dolgok.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nehezen viseled el, ha megzavarják a nyugalmadat. Ma mégis össze kell szedned minden türelmedet, ha bírni akarod a nehézségeket. A családi békét fenyegeti veszély. A higgadtságodon múlik, hogy lesz-e belőle baj, vagy elsimul.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A  Hold a Bakban jár. Sok nehézségen vagytok túl a pároddal. Ne bánj semmit: ami nem pusztította el a kapcsolatot, az csak megerősítette azt, fogd fel úgy, mint próbatételt. Az összefogásban így még erősebbek lesztek.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az is kellemetlenül érinti, ha nem veszik komolyan az ötleteidet, de ezúttal az is sok gondot okoz majd, ha azt mondják: tedd, amit jónak látsz. Nyugodtan kérj tanácsot, ha nem tudsz választani két lehetőség közül!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Jobban végig kellene gondolnod, kivel milyen kapcsolatban, viszonyban vagy. Általában bízhatsz a megérzéseidben, és jó emberismerőnek mondhatod magad. Most azonban valaki kifog az éleslátásodon. Vigyázz a hízelgőkkel!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Fontos barátságokat köthetsz mostanában. Arra azonban ügyelned kell, hogy a párodat ne tedd ezekkel féltékennyé. A szabadságodat őrizd, de a gyengédséget ne tagadd meg attól, akinek a legtöbbet köszönhetsz.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Jól teszed, ha ma különösen erős lelki páncélzattal vértezed fel magadat. Olyan helyről érhet támadás, ahonnan a legkevésbé vártad volna. Igaz, az illető talán hirtelen felindulásból cselekszik, és azt sem tudja, mit beszél. Legyél elnéző, de határozott!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nehéz hét áll előtted, ezért jól teszed, ha a mai napon alaposan rápihensz a készülődésre. A lelki és testi feltöltődésre azért is szükséged lehet, mert a szervezeted is nagyobb terhelésnek lesz kitéve.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A belső béke megteremtése a feladatod még akkor is, ha folyamatosan negatív hatások érnek. Benned megvan azonban az a képesség, hogy a rosszat is jóra tudod fordítani, és ki tudd magad húzni a slamasztikából.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: